The below is an off-site archive of all tweets posted by @nocreativity ever

April 30th, 2010

@erwinverdonk yea, you’re right! Thx for your input. Have a good weekend too!

via Echofon in reply to erwinverdonk

@erwinverdonk yes, standard test run works just fine. The error only occurs when publishing. Haven’t found any updates on the subject yet

via Echofon in reply to erwinverdonk

@erwinverdonk Which OS are you on? Anything special concerning the certificate/provisioning I might ‘ve forgotten/overlooked?

via Twitter for iPhone in reply to erwinverdonk

@erwinverdonk Setting ‘permit debugging’ to true doesn’t help. The version I’m using is the trial from the Adobe site, released this morning

via Twitter for iPhone in reply to erwinverdonk

@erwinverdonk As far as I know IPA-debug is set to false (unless it’s not the radio button in the settings dialog) http://digg.com/u1Uu2u

via Twitter for iPhone in reply to erwinverdonk

@peterelst I already threw those out. I’m still seeing this error with a basic timeline animation (1 shape tween)

via Twitter for iPhone in reply to peterelst

@peterelst At first I added some movieclips and textfields, but I scaled everything down to the bare minimum: This is an empty SWF.

via Twitter for iPhone in reply to peterelst

So who of you guys managed to successfully publish an IPA using Flash CS5? I’m seeing the following error: http://digg.com/u1UtrO

via Twitter for iPhone

Clearly deserved! RT @jnbeck: RT @infrared5:We just won the award for cool technology at the MIT In-NOW-Vation event!-Congratulations Guys!!

via Twitter for iPhone